Караванот за проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“, на 23-ти Март среда во Кратово

Со проектот на Владата на Република Македонија „Купи куќа, купи стан“ граѓаните ќе може да аплицираат за субвенционирани станбени кредити, до 31 декември 2016 година. Овие кредити ќе може да се користат за изградба или доградба на куќа или за купување нов стан.

3DD9B605EA4C12EB5798195D8FBE71F3D44B54560FD494C355-pimgpsh_fullsize_distr

http://www.kupikukakupistan.gov.mk/index.php

Во среда на 23 март со почеток во 17.00 часот во просториите на Музеј на град Кратово ќе се одржи презентација во рамки на Караванот кој е посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ .
Сите заинтересирани граѓани може да присуствуваат на презентацијата и да се информираат за проектите „Купи куќа за млади“и „Купи куќа, купи стан“.

n

facebooktwittergoogle_pluslinkedin