СООПШТЕНИЕ

СООПШТЕНИЕ

Се известуваат граѓаните на општина Кратово дека на ден 24.02.2018 година (сабота) поради прослава на патрониот празник на градот „Свети Ѓорѓи Кратовски“ и „Тодорова сабота“ сообраќајот на подрачјето околу Градскиот плоштад ќе биде целосно запрен во периодот од 10.00 часот до 12.00 часот и во периодот од 20.00 часот до 01.00 часот. Исто така нема да биде дозволено паркирање во централното градско подрачје.

Водено се замолуваат граѓаните на општина Кратово истиот ден да избегнуваат користење на моторни возила без особена причина, со цел избегнување на сообраќаен метеж и давање предност на највените посетители и гости.

Со почит,

Организационен одбор при Општина Кратово

logo

facebooktwittergoogle_pluslinkedin