Да ја подигнеме свеста на локалното население околу јавната чистота и екологија во градот

Почитувани,

Со огромно задоволство Ве покануваме да присувствувате на нашиот мини-настан во среда (06.06.2018 година) од 10.30 часот на локација „Карши Бавча“ место Амфитеатар. Со овој настан ние учениците од СОУ „Митко Пенџуклиски“ Кратово,  во соработка со училиштето и локалната самоуправа на општина Кратово, сакаме да ја подигнеме свеста на локалното население околу јавната чистота и екологија во градот.

Дополнително, сакаме да ја искажеме важноста на екологијата за развој на туризмот во Кратово.

Со почит,

Група ученици од С.О.У. „Митко Пенџуклиски“ – Кратово

Publication1Publication1

 

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedin