1 AПРИЛ – Ден на шегата

1 AПРИЛ – Ден на шегата

Дефиле на маски на најмалите и најмилите…
Место: Плоштад на Кратово
Време: 1 април 2019г.   од 11:30 – 12:30ч
facebooktwittergoogle_pluslinkedin