• Општина кратово ►

(Makedonski) Изложбата и јавната презентација на студентските проекти изработени на тема „Визии, стратегии, концепти и проекти за развој на градот Кратово“

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin