Соопштение за планиран прекин во дистрибутивниот систем за електрична енергија

Почитувани граѓани,

ЕВН Електродистрибуција ДООЕЛ известува дека среда, 11 ноември 2020г, во период од 8:00 до 15:00 часот ќе има прекин во напојувањето со електрична енергија во општина Кратово на улица Плоштадот „Маршал Тито“. Прекинот во снабдувањето со електрична енергија е поради технички интервенции во мрежата за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците.

Ве молиме превземете ги сите потребни мерки за да се прилагодите на состојбата.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin