Локација и термин за тестирање на попишувачите

Почитувани,

Тестирањето на попишувачите ќе се врши во СОУ „Митко Пенџуклиски“ Кратово на ден 11.03.2021 година (четврток) започнувајќи од 09 часот, поделени во 5 групи со максимален број од 12 лица со почитување на општите превентивни мерки: Задолжително носење заштитна маска (КН95), Одржување на препорачаното растојание од 1,5 – 2,0 метри помеѓу секој од учесниците.

Локација и час за тестирање на кандидатите

facebooktwittergoogle_pluslinkedin