• Општина кратово ► Slide

(Makedonski) ОГЛАС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ НА УЧЕНИЦИ СО ПОПРЕЧЕНОСТ ЗАПИШАНИ ВО I ОДДЕЛЕНИЕ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 Г

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin