Извештај од спроведеното истражување за потребите и ставовите на младите во Општина Кратово #КажиСиНашиСмо Бидeте дел од процесот на реализација на вашите идеи

Локалниот младински совет спроведе истражување на младите од Кратово за нивните потреби и идеи. Резултатите од истражувањето ќе бидат искористени со единствена цел, а тоа е да ги насочи активностите на ЛМС во текот на престојната година.

199729183_148075274050595_6687805065058371165_n

Извештај од спроведеното истражување за потребите и ставовите на младите во Општина Кратово → Извештај-од-истражување  #КажиСиНашиСмо

facebooktwittergoogle_pluslinkedin