Филмскиoт фестивал за млади „Џифони патува“ во Кратово

281588894_5193813214037021_4178860452659137768_n

Филмскиoт фестивал за млади „Џифони патува“ во Кратово ќе се одржи на 9 и 10 јуни 2022 во Мултимедијален центар – Кино сала Домот на културата „Лазар Софијанов“.

На фестивалот ќе се прикажуваат филмови за млади, а програмата ќе се збогати и со три работилници. На театарската, фотографската и ликовната работилница младите од Кратово ќе ја поттикнат својата креативност и ќе се забавуваат.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin