Соопштение : Претставата ,,Свадбата на Фигаро ,, се одложува за на 16.07.2014 (среда)

svadbata_na_figaro

Соопштение

Претставата ,,Свадбата на Фигаро,, како дел од манифестацијата ,,Денови на МНТ во Кратово,, којa беше предвидено да се одржи на 14.07.2014 (понеделник), поради прогласувањето на овој ден за Ден на жалост во Р.М. се одложува и поместува во среда – 16.07.2014 од 21.00 часот на платото пред Дом на култура во Кратово. Исто така средбата со актерот Сашко Коцев е презакажана за во среда – 16.07.2014  од 18.00 часот во хотел Кратис

facebooktwittergoogle_pluslinkedin